28 Oct 2011

Vampire Infinity II meets Atelier Indevin

V SOBOTO 29.10. ob 20.uri se bo v LJUBLJANI na Nebotičniku zgodila velika modna revija z devetimi slovenskimi in hrvaškimi modnimi oblikovalci.

Vampire infinity je projekt, katerega ideja se je rodila leta 2009. S pripravo modnih snemanj in modnih revij smo v realiziranje celote združili ljudi, ki jih povezujeta umetnost in kultura. Letos smo želeli ponoviti druženje in ustvarjanje ljudi z podobnimi interesi, združiti še več mladih umetnikov in kulturnikov ter pripraviti dogodek, ki je v Sloveniji vse prej kot pogost. Takih dogodkov pri nas namreč primanjkuje. Tudi projekt Vampire infinity II temelji na predstavitvi mladih modnih oblikovalcev, vizažistov in frizerjev, ki bodo svoja občutja izrazili v elegantnem, prefinjenem in temačnem slogu.
Letos smo svoje znanje in ideje razširili še na sosednjo Hrvaško. Za nas je pomembno tudi to, da ljudje premikamo meje z umetnostjo in kulturo ter razširjamo svoja obzorja.

Priložnost pri sodelovanju smo ponudili tudi mladim modelom, ki se bodo predstavili na modni reviji. V začetku septembra smo razpisali avdicijo Postani model Vampire infinity II, na katero se je prijavilo okoli 50 mladih modelov, predvsem iz Slovenije in Hrvaške, pa tudi drugih držav. S pomočjo mednarodne strokovne komisije, smo izbrali 17 finalistov, ki za nagrado dobijo profesionalne modne fotografije in priložnost za nastop na eni izmed večjih modnih revij v Sloveniji.

Na reviji boste, poleg množice vampirskih modelov Slovenije in Hrvaške, videli še spektakularen nastop deklet plesne šole Maestro koreografa Erika Bukovnika

Po reviji na Nebotičniku se bomo preselili
na Metelkovo v Tiffany na:
Ušesa vam bodo dražili Juki in Nina ter Hunted Gatherer, oči pa mamil Rakoon
GET A ROOM!
Klub Tiffany
SET THE ALARM:
29. 10. 2011 ob 11.00
PUT SOME CLOTHES ON!
Živalski potiski, bleščice, perje
dresscode: 2€/ostali: 4€

No comments:

Post a Comment